Login text Login link text


6-packs-lunettes-cultivator-Method-Seven-Open
6-packs-lunettes-cultivator-Method-Seven-Close

6 Pachete Cultivator Plus LED – Method Seven

Primele ochelari din lume conceput pentru un echilibru perfect de calitatea luminii pentru a spectrului luminos specific LED lămpi sere. Tehnologia unică de Metoda Șapte lentile pentru LED iluminat, materiale premium și cum să Carl Zeiss garanta aceste produse de culoare excepțională și proprietățile claritate. Lentile nailon, disponibile numai necăptușit. Protectie UV de 100%.

Catégorie :

Description du produit

6 Pachete Cultivator Plus LED – Method Seven

Cele 6 pachete conțin 6 pahare Metoda Seven Cultivator + LED prezentate într-un ambalaj evidențierea lor. Ideal pentru a fi plasate pe ecran pe contraatac dumneavoastră.

Cultivator Ochelari multe LED-uri

Cultivator ochelari de protecție Plus este un nou brand de produs Metoda Seven LED disponibile în formulare. Ele sunt concepute pentru a oferi cea mai bună calitate optică pentru un obiectiv sintetic și oferă o valoare excepțională pentru cei care lucrează cu iluminare cu LED-uri. Lentilele sunt din policarbonat, fabricat de Carl Zeiss Vision cu Tri-flexiune acoperiri metan bani pentru anti-reflexie, reducerea strălucirii, și protecție optimă UV.

Aceste ochelari vă permit să observe plantele obține o redare a culorilor, ca și cum plantele s-au aprins de lumina alba. Deci, va fi capabil să identifice mai ușor deficiențe sau boli ale plantelor tale. Lumina dată în afara de iluminat horticole sunt nocive pentru ochi la expunere prelungită datorită intensității luminii ridicat. Este important să se protejeze ochii, pentru a evita lezarea ochilor.

Multe modele ochelari sunt disponibile, dar nici unul nu rivalizează Metoda Seven!

Avis

Il n’y pas encore d’avis.

Seulement les clients connectés ayant acheté ce produit peuvent laisser un avis.